TÄYSPALVELU

Täyspalvelu on vaivaton tapa myydä vanhat lastenvaatteet ja -tarvikkeet. Varaat vain ajan ja tuot kassit meille - me hoidamme loput. Täyspalvelun aloitusmaksu on 22€. Hintaan sisältyy kaksi isoa kestokassia tavaraa. Hinta kattaa tavaroiden läpikäymisen, hinnoittelun, silittämisen ja esillepanon, myynnin, siivouksen ja myymättä jääneiden keräämisen pois. Mikäli sinulla on enemmän kuin kaksi kassia tavaraa, veloitamme lisämaksun 5€/kassi. Yli 20€ arvoisiin tuotteisiin laitamme hälyttimen. Myydyistä tuotteista otamme myyntiprovision 30%.

Myynnissä olevat vaatteet on järjestetty koon mukaan. Lisäksi löytyy oma hylly leluille, kengille, asusteille ja ulkovaatteille. Nostamme tuotteita esille somessa ja myymme niitä myös sitä kautta.

Ajanvarauksesta voit varata ajankohdan jolloin tuot tavarat meille, myymälän aukioloaikojen puitteissa. Käsittelemme tavarat noin viikossa siitä ja sovittu myyntiaika lähtee käyntiin siitä, kun tavarat on esillä. Myyntiaika on pääsääntöisesti neljä viikkoa, mutta sitä voidaan tarvittaessa pidentää, jos esimerkiksi sinulla on poikkeuksellisen paljon tavaraa. Viikkoa ennen myyntiajan päättymistä siirrämme tuotteet alerekkiin -30% alennuksella. 3 päivää ennen -50%. Voit noutaa myymättä jääneet takaisin tai voit lahjoittaa ne kauttamme hyväntekeväisyyteen.

ITSEPALVELU

Myymälässämme on 13 perinteistä itsepalvelupöytää. Pöydän hinta 38€/7 päivää tai 70€/14 päivää. Päivät ovat aukiolopäiviä, eli kun olemme kiinni, tämä ei kuluta myyntipäiviä. Hintaan sisältyy kaksi hintalappuarkkia, lisää voit ostaa 1€/kpl. Hintalaput pääset tekemään suoraan varausjärjestelmässämme ja tulostamme ne sinulle myymälässä. Hinta sisältää myös ylläpitosiivouksen, siivoamme pöydät useamman kerran päivässä.

Halutessasi voit viedä tavaroita myyntiin myös kenkähyllyyn, ulkovaaterekkiin ja leluhyllyyn. Muistathan kerätä myös nämä myyntiajan päätteeksi itsellesi takaisin. Julkaisemme kuvia uusista pöydistä ja niiden löydöistä someen, mutta itsepalvelupöytien tuotteita emme varaa/myy somen kautta.

Tähän tulee kuva pöydästä.

ÄITIYS- JA KAUSITUOTTEET

Ympäri vuoden myymälässä on äitiysvaatteiden rekki, johon voit tuoda tuotteita myyntiin pelkän provision hinnalla (30%). Käytössämme on myös kausirekit, esimerkiksi ulkovaatteet, juhlavaatteet tai vaikkapa jouluasut - myös näihin voit tuoda myyntiin pelkällä provisiolla. Ajankohtaisista kausirekeistä ilmoittelemme somessa.

LELUJEN OSTOPALVELU

Ostamme sisään hyväkuntoisia leluja. Saat 50% arvioidusta myyntihinnasta heti itsellesi. Tuo lelukassit myymälän kassalle, käsittelemme tavarat muutamassa päivässä ja saat tarjouksen sähköpostiisi. Jos hyväksyt sen, siirrämme rahat sinulle heti. Voit myös hylätä tarjouksen ja noutaa lelut takaisin.