EHDOT

Tutustuthan myyntiehtoihin huolellisesti. Varaamalla paikan hyväksyt kaikki tämän sivun säännöt ja ohjeet.

MYYTÄVÄT TUOTTEET:

Piilossa myydään vain käytettyjä lastenvaatteita ja -tarvikkeita, sekä leluja ja pelejä. Poikkeuksena äitiys- ja imetysvaatteet. Emme ota myyjiksi uuden tavaran myyjiä.

Myytävissä tuotteissa tulee aina olla viivakoodillinen hintalappu. Hintalaput voit täyttää sähköisesti varausjärjestelmässämme ja tulostaa hintalappuarkit myymälässämme. Voit myös hakea myymälästämme tyhjiä arkkeja ja kirjoittaa tiedot käsin. Suosittelemme kuitenkin sähköistä täyttämistä, jolloin pystyt seuraamaan myyntiä varauspalvelussamme.

Hintalaput ovat tarroja ja ne liimataan vaatteeseen. Ethän käytä nuppineuloja tai nitojaa kiinnityksessä! Halutessasi voit liimata hintalapun myös pahviin ja kiinnittää sen narulla vaatteeseen. Mikäli myynnistä löytyy tuotteita, joista hintalappu on pudonnut, otamme tuotteen syrjään ja yritämme selvittää myyjän. Mikäli sinulta on hävinnyt tuotteita, voit käydä läpi hintalaputtomat tuotteet myymälässämme. Säilytämme tuotteita 30vrk, jonka jälkeen ne ovat kirpputorin omaisuutta. Jos haluat muuttaa tuotteen hintaa, tee aina uusi hintalappu. Emme myy tuotteita, joissa on käsin sutattuja hintamuutoksia.

Myytävät tuotteet ovat aina myyjän vastuulla. Emme vastaa rikkoutuneista tai varastetuista tuotteista. Emme vastaa myöskään myytävien tuotteiden vaurioitumisesta tulipalon, vesivahingon tai muun kirpputorista aiheutumattoman syyn takia. Teemme kuitenkin parhaamme varastamisen ehkäisemiseksi. Valvomme tuotteita asianmukaisesti. Halutessasi voit vuokrata tuotteisiin hälyttimet hintaan 0,5€/kpl. Täyspalvelussa laitamme hälyttimet kaikkiin yli 20€ tuotteisiin.

Pidätämme oikeuden poistaa tuotteita myynnistä, mikäli koemme ne sääntöjemme vastaisiksi. Kirpputorillamme ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, joten tarkistathan tuotteet hyvin ennen ostopäätöstä.

Täyspalvelussa myyjä antaa kirpputorille valtuudet hinnoitella tuotteet vallitsevan hintatason mukaisesti. Otamme huomioon mahdolliset hintatoiveet. Paloturvallisuussyistä tuotteita ei saa jättää myyntiin kulkuväylille, lattioille tai ovien eteen. Kirpputorilla on oikeus siivota tuotteet pois vääriltä paikoilta.

MYYNTIJAKSO:

Itsepalvelupöydässä varaat myyntijakson 7 tai 14 päivää. Päivät ovat myyntipäiviä, eli liikkeen kiinniolo ei kuluta näitä. Järjestelmämme laskee varatessa automaattisesti oikean pituisen myyntijakson. Tavarat voit tuoda myyntijakson ensimmäisenä päivänä heti avatessamme. Myyntipaikka tulee tyhjentää viimeisenä myyntipäivänä ennen sulkemisaikaa. Mikäli myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty sulkemiseen mennessä, kirpputori tyhjentää sen ja veloitamme 10€ tyhjennysmaksun.

Täyspalvelussa valitset varatessasi päivämäärän, jolloin tuot tuotteet myymälään. Käsittelemme tuotteet pääsääntöisesti viikon sisällä siitä. Pidätämme oikeuden pidentää käsittelyaikaa tarvittaessa. Myyntijakso alkaa siitä päivästä kun laitamme tuotteet myyntiin. Myyntijakson päätyttyä keräämme tuotteet takaisin kasseihin ja ilmoitamme kun ne on noudettavissa. Tavarat tulee noutaa 7 vuorokauden kuluessa siitä, tai ne siirtyvät kirpputorin omistukseen. Voit myös lahjoittaa myymättä jääneet tuotteet kauttamme paikalliseen hyväntekeväisyyteen.

TILITYS:

Pienet summat voimme tilittää käteisellä, mikäli kassassamme on tarpeeksi varoja. Pääsääntöisesti tilitykset tehdään pankkitilillesi. Tilitykset tehdään 7 vuorokauden kuluessa myyntijakson päättymisestä.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN:

Voit peruuttaa varauksen veloituksetta 7 vuorokautta ennen myyntijakson alkua. Myöhäisemmästä peruuttamisesta perimme 15€ maksun. Mikäli myöhästyt myyntijakson aloituksesta tai haluat lopettaa myynnin ennen myyntijakson päättymistä, emme hyvitä paikkavuokraa.

OIKEUDET: Pidätämme oikeudet muuttaa hinnastoa ja ehtoja. Pidätämme oikeudet ottaa kuvia myynnissä olevista tuotteista ja pöydistä sekä julkaista niitä somessamme.