SOPIVAT TUOTTEET

Voit tuoda myyntiin ehjää ja puhdasta lastenvaatetta 170cm kokoon asti, asusteita, kenkiä, leluja ja pieniä lastentarvikkeita. Emme ota myyntiin isoja tavaroita kuten istuimet, huonekalut, vaunut. Pientarvikkeisiin lukeutuu esimerkiksi lakanat, harsot, kantovälineet, astiat, vaunuverhot, lämpöpussit ja muut hyllylle mahtuvat tuotteet. Lisäksi voit tuoda äitiys- ja imetysvaatteita.

Tarkistathan että kaikki tuomasi tuotteet ovat ehjiä ja käyttökelpoisia seuraavalle käyttäjälle. Peleissä tulee olla kaikki osat tallella. Toivoisimme, että patterikäyttöiset lelut tuodaan myyntiin pattereineen, jotta voimme varmistaa niiden toimivuuden.

ITSEPALVELUPÖYDÄT

Varaa pöytä varauspalvelussamme. Varaamisen jälkeen pääset täyttämään hintalappuja. Kun arkki on täynnä, voimme tulostaa sen sinulle myymälässä. Voit hakea hintalaput jo ennen myyntijaksoasi ja hinnoitella kotona, tai hinnoitella tavarat paikan päällä myyntijaksosi alussa.

Voit tulla laittamaan pöytääsi heti ensimmäisenä päivänä kun avaamme. Saat meiltä henkarit ja tarvittaessa hälyttimet. Aseta lopuksi pöytään kyltti, jossa lukee myynnissä olevat koot. Voit viedä tuotteita myyntiin myös kenkähyllyyn, ulkovaaterekkiin ja leluhyllyyn, mutta muistathan kerätä ne sieltä myyntijakson loputtua. Pöytä tulee olla tyhjennettynä viimeisenä myyntipäivänä sulkemisaikaan mennessä.

TÄYSPALVELU

Varaa aika täyspalveluun varauspalvelumme kautta. Valitsemasi päivämäärä on päivä, jolloin tuot tuotteet meille, myymälän aukioloajan puitteissa. Pakkaa tavarat kotona kasseihin ja tuo meille. Aloitushinta kattaa kaksi isoa kestokassia tavaraa, lisäkasseista veloitamme lisämaksun 5€/kassi.

Mikäli sinulla on tiettyjen tuotteiden suhteen toiveita myyntihinnasta, voit merkitä sen vaikka maalarinteipillä tuotteeseen. Tuo tavarat varaamanasi ajankohtana, aukioloaikojen puitteissa kassalle. Käymme tavarat läpi noin viikossa ja myyntijaksosi alkaa siitä, kun tuotteet saadaan esiin. Me hoidamme siis hinnoittelun, tarvittaessa silitämme vaatteet ja laitamme esille kokojen mukaan. Myyntijakson pituus sovitaan tavaran määrän ja myyjän toiveen mukaan, kuitenkin vähintään 4 viikkoa.

Voit seurata myyntiäsi verkkosivuillamme. Sinulle näkyvä myynti on sinulle tuleva osuus, eli siitä on jo vähennetty meidän provisiomme.

Myyntiajan päätyttyä me keräämme tavarat takaisin kasseihin ja ilmoitamme, kun voit noutaa ne. Voit myös lahjoittaa loput tavarat kauttamme hyväntekeväisyyteen. Tilityksen hoidamme viikon sisään.

KUVAAMINEN JA ALENNUKSET

Kuvaamme täyspalvelutuotteita säännöllisesti someen ja varaamme ja myymme niitä myös sitä kautta. Kuvauspalvelu sisältyy täyspalvelun hintaan, eli siitä ei veloiteta erikseen. Itsepalvelupöytien tuotteita emme myy somen kautta, mutta kuvaamme pöytiä ja niiden yksittäisiä herkkuja someen.

Halutessasi voit lisätä itsepalvelupöytäsi -30% tai -50% alennukseen. Ilmoita tästä joko kassalla, puhelimitse tai sähköpostitse. Lisäämme pöytääsi alekyltin ja merkitsemme alennuksen järjestelmäämme. Tämän jälkeen alennus tulee automaattisesti kassalla. Alennus koskee kaikkia pöydässä olevia tuotteita.

Täyspalvelussa siirrämme tuotteet alerekkiin viikkoa ennen myyntiajan päättymistä. Aloitamme -30% alennuksella ja kolme päivää ennen myyntiajan päättymistä siirrämme tuotteet -50% alennukseen. Mikäli et halua täyspalvelussa olevien tuotteittesi hintoja alennettavan, muistathan kieltää sen etukäteen!